Avtoklime Maribor

Redni servis avtoklime in polnjenje avtoklime Maribor

Klima v avtomobilu (avtoklima) je postala del standardne opreme vsakega novejšega avtomobila. Lahko se tudi opravi tudi vgradnja klime v avto.

Klub temu serviserji na rednih servisih vašega avtomobila pogosto pozabijo pregledati tudi klimatsko napravo. Avto klima potrebuje redne preglede in skrb za optimalno delovanje in normalno porabo energije in s tem posledično manjšo porabo goriva.

Redni servis avto klime Maribor

Redno servisiranje avto klime je nujno za starejše avtomobilein priporočljivo za novejše avtomobile. Sicer začne prihajati do prekomernega uhajanja hladilnega plina (porozne cevke ali tesnila) in drugih problemov. Priporočamo preventivni pregled avtoklime na približno 2 leti.

Polnjenje avto klime Maribor

Ob rednem servisu avto klime je potrebno občasno dodati manjkajočo količino plina. Ob večjem servisu pa je avto klimo potrebno izprazniti, jo očistiti in in nato dopolniti manjkajočo količino plina. V primeru praznjenja klime pa poskrbimo za ustrezno reciklažo izpraznjenega hladilnega plina.

Ne odlašajte.

Zaupajte nam redni servis ali polnjenje vaše avto klime.

Avtoremont - Avto servis Maribor

Avtoservis Maribor, Pavalec – servisiramo vse vrste osebnih in gospodarskih vozil. Z rednimi in pravočasnimi servisi vašemu avtomobilu podaljšujete življenjsko dobo. Reden avtoservis avtomobila je ključnega pomena za varno in brezskrbno vožnjo.