Avtooptika Maribor

Testiranje in nastavitev geometrije podvozja - optika, za zagotavljanje pravilnega ohranjanja smeri vožnje in vodljivosti vozila.

Pravilno nastavljena optika podvozja je ključnega pomena za dobro lego in vodljivost vozila ter manjšo obrabo mehanskih sklopov podvozja.

Dobro nastavljena optika podvozja avtomobila pomeni, da so vsa štiri kolesa na vozilu nastavljena popolnoma enakomerno. Na takšen način lahko zagotovimo manjšo porabo goriva in bistveno manjšo obrabo gum, kar posledično pomeni bistveno daljšo življenjsko dobo vaših zimskih ali letnih pnevmatik.

Z avtooptiko poskrbimo, da vaše vozilo na cesti vozi popolnoma naravnost in da vožnja poteka brez vibracij. Slabo nastavljena optika vozila torej nepotrebno obremenjuje ali celo poškodujejo vaše vozilo in bistveno prispevajo k slabšemu udobju vaše vožnje.

Test amortizerjev in popravilo podvozja

Proizvajalci avtomobilov priporočajo menjavo amortizerjev vsakih 100.000 kilometrov

Za dobro blaženje udarcev na cestišču in preprečevanje prekomernega nihanja avtomobila so bistvenega pomena dobri amortizerji oz. blažilniki. Okvare na amortizerjih ponavadi vplivajo na slabo vodljivost vozila. Amortizerje je zato potrebno redno testirati in po potrebi zamenajti.

Ostali sestavni deli podvozja (avto optika) so prvtako pomembni za varno in udobno vožnjo. Na voljo smo vam za popravilo ali menjavo amortizerjev, kolesnih ležajev,  vzmeti, manšet, zglobov, končnikov, nihajnih rok ali popravilo drugih sestavnih delov podvozja.

Poskrbimo lahko tudi za vgradnjo športnega vzmetenja in drugih zmogljivejših delov podvozja ter vam pomagamo pri homologaciji oz. pri posamični odobritvi predelav.

Avtooptika cenik

V avtooptiki Pavalec pri Mariboru vam nudimo strokovno in cenovno ugodno nastavitev optike podvozja vašega vozila.

Za vse informacije glede cenika storitev avtooptike smo vam na voljo

Ne odlašajte.

Zaupajte nam nastavitev optike podvozja vašega vozila.